GERMANDAT NOSTRA SENYORA DE LA PIETAT

Estimades i estimats germanes i germans:

En primer lloc saludar-vos i desitjar-vos que tots estigueu bé de salut. L’any passat, com tots sabeu i a causa de la pandèmia (COVID-19), ens vam quedar a casa confinats; però des de casa vam celebrar una Setmana Santa atípica, amb programes de ràdio, televisió, balcons i xarxes socials. Enguany, encara continuem convivint amb el virus, però gràcies a Déu, pareix que els contagis vagen baixant cada dia notablement, i per això ens podem permetre un poc més de llibertat i poder assistir, de forma presencial, als actes litúrgics que s’han preparat en cada parròquia per a aquesta Setmana Santa 2021 i que tot seguit vos informem.

Vos recordem que no ni haurà cap acte al carrer per tal d’evitar concentracions massives de gent.


ACTES DE LA GERMANDAT DE LA PIETAT ANY 2021

MARÇ 2021

Divendres, 26 de març. Divendres de Dolors.

19.00 h Missa en la parròquia de Sant Roc. En acabar la missa es farà el Viacrucis per dins la parròquia de Sant Roc.

La gent romandrà als bancs duran el Viacrucis; només una persona amb la creu, dos lectors i el rector faran el recorregut de les estacions, llegiran el contingut i la reflexió de cada estació. En acabar anirem eixint de la parròquia tot evitant fer aglomeracions als corredors, porta de la parròquia i al carrer. L’aforament de la parròquia de Sant Roc es de 185 persones. En cada banc hi haurà assegudes dos persones no convivents. Si son convivents podran posar-se al mateix banc. Sols es reservarà lloc per a les padrines i presidenta i president de les germandats de la Dolorosa i Pietat. Si teniu algun dubte podeu dirigir-vos a qualsevol membre de la junta que estiga present a l’acte.

Diumenge 28 de març: Diumenge de Rams

9.30 h Missa a les tres parròquies. Les germandats de Jesús de Natzaré i La Pietat assistirem a la parròquia de Sant Roc.

En acabar anirem eixint de la parròquia tot evitant fer aglomeracions als corredors, porta de la parròquia i al carrer. L’aforament de la parròquia de Sant Roc es de 185 persones. En cada banc hi haurà assegudes dos persones no convivents. Si son convivents podran posar-se al mateix banc. Sols es reservarà lloc per a les padrines i presidenta i president de les germandats del Natzaré i la Pietat.

ABRIL 2021

Diumenge, 4 d’abril. Diumenge de Pasqua

8.30 h Missa a les tres parròquies. Les germandats de Jesús de Natzaré i La Pietatassistirem a la parròquia de Sant Roc.

En acabar anirem eixint de la parròquia tot evitant fer aglomeracions als corredors, porta de la parròquia i al carrer. No reservarem lloc (només per a padrines i presidenta i president de les germandats del Natzaré i la Pietat.)

 

Notes d’interés general de la Germandat:

Per a enguany no es cobrarà quota. Sí que es pagarà el llibre i les palmes (les persones que ho han demanat).
Tot i que l’aforament és limitat, us demanem participació en els actes. Però per a les persones que no tinguen possibilitat d’acudir, poden seguir els actes a través de les xarxes socials, especialment el Facebook de la Setmana Santa d’Oliva. Diumenge de Pasqua es podrà seguir la Missa de Resurrecció des de la Parròquia de sant Roc a la televisió Comarcal tv.
Des de la Junta Directiva donar-vos molt d’ànim i demanar-li a la nostra Mare de Déu de la Pietat que tinga cura de tots nosaltres i ens done un poc mes de paciència, molta Fe i Esperança.
Només cal esperar que aquesta pandèmia ens deixe prompte i que l’any 2022 puguem celebrar la Setmana Santa amb tot el seu esplendor i processonar pels carrers del poble amb les nostres imatges.

Cuideu-vos!!!!

Una forta abraçada per a totes i tots.

LA VOSTRA PRESIDENTA
Ana Mª Cardona