Quan arriba el mes d’abril la primavera impregna l’ambient i el sol inunda de ple la nostra vida. És en eixes dates  quan tornen a vindre, les festes en honor al Santíssim Crist de Sant Roc, molt estimades per tots.

Quin goig poder retrobar-nos a la capella, la nostra meravella particular. Veure el Raval guarnit, amb els colors dels rodabalcons, les creus de maig, el trànsit dels devots, quan s’ompli la placeta de Sant Roc, es respira vida, es respira amistat i sobretot fe .

És en eixos moments quan et sents afortunat, et sents emocionat per trobar-te amb Ell, el nostre pare i guia.

Pareix que evoquem un somni, este any tampoc  podrem gaudir com ens agradaria.

Vos convidem a participar als actes que podrem realitzar a la nostra parròquia. Seran pocs, però amb la intensitat i l’emoció que sempre tenen. Hi haurà aforament limitat, caldrà complir amb totes les mesures sanitàries  i amb la normativa vigent.

Durant nou dies tindrem l’oportunitat de trobar-nos amb Ell, en la intimitat de la Capella, a la nostra casa, de dialogar amb Ell per a descarregar les nostres angoixes, per trobar la força necessària per a complir i continuar amb el que ens té reservat. Pregarem perquè esta situació ens  ajude a ser millors persones i a veure que les xicotetes coses són les més grans.

Un any més el Crist no passejarà pels carrers d’Oliva, per això, el dia del Crist us convidem a  adornar les nostres balconades amb excel·lents gales, amb rodabalcons o amb les més antigues i exquisides mostres. El Crist es trobarà present en els nostres cors i en la nostra ànima.

Que pugueu gaudir d’estes festes singulars, amb salut i seguretat, que la fe en el santíssim Crist ens ajude i com bé diu el nostre estimat himne: “Tots a una veu, fills d’Oliva, cantem amb fe ardent i viva…”, ara més que mai.

Visca el Crist de Sant Roc!

Miguel Àngel i M. Dolores.